Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tonijnwraps met avocado

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 blikjes tonijn naturel (ca 400 gr )
1 avocado
3 eetl citroensap
1 rode Spaanse peper
2 eetl zonnebloemolie
1 eetl gembersiroop
(of zeer fijngehakte gembersnippers)
1 eetl sojasaus
4 tortilla‘s, doorsnee 25 cm (kant en klaar in pak)
1/2 krop ijsbergsla
1 potje gefrituurde uitjes

Bereiden

Voorbereiden:
Giet de tonijn af en verdeel deze in kleine stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit, schil de vrucht en snijd het vruchtvlees in miniblokjes.
Besprenkel deze met 1 eetl citroensap. Halveer de rode peper en hak deze zonder zaadjes fijn. Meng de peper door de rest van het citroensap, de zonnebloemolie, gembersiroop en sojasaus. Schep de tonijn en avocadoblokjes door dit sausje.
Bereiden:
Leg de tortilla‘s even in een warme oven of een hete koekenpan zodat ze soepel worden. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes en verdeel deze over de tortilla‘s. Verdeel daarover het tonijn-avocadomengsel. Rol ze op of vouw ze in de vorm van een puntzakje. Serveer ze bestrooid met de uitjes.
Bereidingstijd: 25 minuten.

Tip:
De tonijn kan worden vervangen door zalm of garnalen.

Bron/inzender: Noreen

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kruidenpannenkoekjes
Wrap met spinazie, feta en tomaat
Vruchtenwraps met sinaasappelcreme
Shoarmawrap met komkommersalsa
Wraps van omeletjes, sla en gerookte zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes